SUPventure op locatie


SUPventure staat dit jaar voor het vijfde seizoen op het water om iedereen kennis te laten maken met het stand up paddlen.
En dit seizoen zijn we niet alleen te boeken op de vaste locatie op het Surfeiland in Aalsmeer. Met de aanschaf van een trailer zijn we mobieler dan afgelopen jaren en kunnen we eenvoudig op uw locatie langskomen. Woont u, of heeft u uw bedrijf, aan het water en heeft u een familiefeest of zakelijke partij dan kunt u ons eenvoudig voor een sportieve activiteit boeken. Wij hebben de beschikking over een trailer met maximaal 12 stand-up-paddleboards. Suppen is een toegankelijke sport, wij leggen u de basistechniek uit voor we het water op gaan. Tijdens het suppen geven we hints en tips over de techniek. Afhankelijk van de locatie kunnen we een tocht maken of een programma invullen met meer techniek. In ieder geval staat plezier voorop!

Liever met de voeten in zand op het surfeiland? Dat blijft onze basis met alle aanwezige faciliteiten daar en de onder meer de mogelijkheid van een combinatie met restaurant het Westeinderpaviljoen.

Hartelijke groet,

Team SUPventure