Beschermd tegen de zon: Island Tribe

Veilig het water op eindigt niet bij een goede instructie over de uit te voeren sportactiviteiten. Op het water is zelfs op de niet volledig wolkenloze dagen de kans op verbranding door de zon groot. Daarom bieden wij de producten van Island Tribe aan. Onze ervaringen zijn positief! Tijdens onze sup lessen zijn de producten te verkrijgen. Bestellen kan uiteraard ook.

IslandTribe Europe is gevestigd in Nederland. De zonnecosmetica wordt geproduceerd in Zuid-Afrika, deze is van hoge kwaliteit,zoals een cleargel, cleargel spray, sunstick, lippenbalsem, aftersun en een volledig natuurlijke  SPF 30 gezichtscrème onder de naam Natural Lab. islandTribe Sun Protection is een groot succes in Zuid Afrika, Australië, Nieuw Zeeland en nu ook in Europa. islandTribe Sun Protection wordt aanbevolen door organisaties nl. de Cancer Council, Cancer Research UK en de CANSA. island Tribe is een zonbeschermings merk dat gespecialiseerd is in watersport, sport en outdoor activiteiten . We praten niet over de normale zonnecremes van uw supermarkt, island Tribe formules worden ontworpen voor elke specifieke gebruiker. Van degenen die surfen op de grootste golven in de wereld, tot aan moeders die op zoek naar een natuurlijke anti zonnebrandcrème voor haar kinderen.
Island Tribe zonnecremes worden onderzocht en ontwikkeld door vooraanstaande zonnebrandcrème laboratoria in zowel Zuid-Afrika en Australië, samen met professionals in de industrie, om ervoor te zorgen dat de formules die ontwikkeld worden van wereldklasse zijn. 

island tribe 06