9 Jaar SUPventure

Negen jaar inmiddels op de Westeinder met onze sup-school op de Westeinderplassen in Aalsmeer. We hebben in die tijd de sport uit de kinderschoenen zien groeien naar een volwaardige sport met professioneel materiaal. Waar zeven jaar terug de stand up paddler nog een bijzondere verschijning op de plassen was zien we nu steeds meer suppers tijdens onze toertochten. De early adapters hebben inmiddels hun eigen boards en een steeds groter publiek ontdekt de sport. De vraag naar oriëntatielessen maar ook groepsarrangementen wordt groter.

Ook dit jaar gaan wij weer vanaf onze vertrouwde locatie op het surfeiland Aalsmeer het suppen onder de aandacht brengen. Vanaf het clubgebouw van de Windsurfclub Aalsmeer gaan we via het strand het water op. Om ook eens andere locaties te bezoeken of bij veel wind te starten van alternatieve locaties hebben we een trailer tot onze beschikking. Ideaal om ook eens een uitstapje naar b.v. het Amsterdamse bos te maken. Of bij bedrijven of verenigingen aan het water clinics op maat te geven.

Net als afgelopen jaren werken we weer met nieuw materiaal van een van de top merken uit het suppen, Fanatic. Naast onze lessen, groepsarrangementen en clinics zijn we ook dealer van dit merk. Belangrijk aspect bij het aanschaffen van een sup is een goed advies. Wie gaat de sup gebruiken, onder welke omstandigheden, op zee of binnenwater, toeren of juist een golfje meepakken. Wij helpen u graag verder, om de keuze makkelijk te maken kan er proefgevaren worden op onze verschillende 2020 boards.

Wij zien u graag dit seizoen op het water!

Team SUPventure