2024 – Boeken

We zijn ons weer aan het voorbereiden op het komend seizoen. Naast de vaste donderdagavond hebben we ook een vaste groep op de vrijdagochtend. 5 lessen voor 100 euro. Start om 09:00 en 10:30! Opgeven via de mail, max 4 deelnemers per groep.

En uiteraard is er altijd op maat te boeken op andere dagen/tijden.

De agenda staat paraat, vanaf 1 mei kun je weer je sup-tocht plannen (of eerder op specifieke aanvraag).  

Kortom straks weer het water op met de focus op nog gezonder dan ooit te voren. Het programma bestaat onder meer uit:

– Friday Night Sups;
– Orientatielessen;
– Groep- en bedrijfsuitjes;
– Westeinder experience;
– Woont u aan het water? Wij kunnen vanuit uw tuin supclinics regelen, leuk op een verjaardag b.v..

Binnenkort meer over de inhoud van de verschillende onderdelen! Hou onze facebook en instagram pagina’s in de gaten voor updates.

Groepen tot 14 zijn standaard in te plannen, is de groep groter dan schalen we op met materiaal en instructeurs. Dus ook dat is geen probleem. Heb je een groep met verschillende wensen, we kunnen ook groepen splitsen en b.v. een rondvaart erbij regelen voorzien van een drankje!

Nieuw in 2024! We hebben dit jaar een 6-persoons sup (of 8 kinderen). Leuke uitdaging voor groepen die niet bang zijn voor een nat pak. 

Let op: deelnemen aan onze activiteiten is alleen mogelijk indien je beschikt over zwemdiploma A/B. Sommige medische aandoeningen kunnen het deelnemen onveilig maken, bij twijfel altijd overleggen met onze instructeurs. 

Hopelijk tot snel op het water!