Hoe gaat het supseizoen lopen dit jaar?


Normaal gesproken begint ons boekingsseizoen in deze periode en hebben we met mooi weer al een enkel groepje op het water. Zoals bij de meeste bedrijven staat echter ook bij ons alles stil. Omdat boekingen die we normaal gesproken nu zouden maken voor het grootste deel pas in de zomer als omzet vallen weten we nog niet precies wat de effecten zijn. Misschien valt het uiteindelijk mee en kunnen we straks weer het water op. Wil iedereen juist de buitenlucht in eigen land op sportieve manier ervaren. Werken aan welzijn. Om die reden, en omdat we kleinschalig opereren, maken we geen gebruik van de steunmaatregelen. Er zijn teveel zelfstandigen en bedrijven die daar veel meer aanspraak op hebben.
Wel willen we alvast een paar aanbiedingen doen, om te zien of we al wat kunnen vastleggen voor wat mogelijk resteert van het seizoen. Zodra we weer mogen komen we met een compleet programma met o.a.:
– SUP-Fitness
– Friday Night SUP’s
– Orientatielessen
– SUP-Yoga
– in voorbereiding: Suppen met je hond!
– en nog enkele nieuwe onderdelen!!!

Als je bij ons een strippenkaart besteld is die niet meer gericht op een programma maar kun je deze over al onze lessen gebruiken. En omdat we niet weten hoe lang het seizoen duurt geldt die voor seizoen 2020 en 2021.
1. 5-strippenkaart 100 euro
2. 10-strippenkaart 175 euro
3. Gezinskorting -20% op normale prijs.
4. Cadeaubon 20/21 25 euro p.p.
(Alles veilig per mail aan je verzonden)

Alle boekingen die gedaan worden kunnen kosteloos verzet of geannuleerd worden als covid-19 doorgang verhindert.

Wij hopen iedereen snel weer te zien op het water!
#staysafe #stayhome #stayhealthy and #visitaalsmeer

Met hartelijke groet,

Team SUPventure