Artikel


(Leren) Windsurfen, zeilen of SUPpen deze zomer!

6 & 7 MEI SUMMER ACADEMY en G-FORCE REBEL DEMO DAGEN

Met de komst van het mooie weer en de start van het watersportseizoen zijn er weer volop mogelijkheden voor iedereen om dat zelf te ervaren. Op 6 en 7 Mei organiseren wij de inmiddels bekende Summer Academy en Rebel demo dagen.

Op de Summer Academy kun je de eerste stappen van het windsurfen leren. Wij doen dat bij en vanuit de Windsurfclub Aalsmeer op het surfeiland. In samenwerking met In Case Of Water. Voor € 15,- per blok van 3 uur krijg je les van ervaren windsurfers. Je kunt kiezen voor een ochtend of middagprogramma, of beide. Indien plek uiteraard. Deelname aan de Summer Academy is vanaf 12 jaar en uiteraard moet je zwemvaardig zijn.

DEMO dagen G-Force Rebel zeilen. Op 6 en 7 mei is het ook mogelijk om de nieuwe G-Force Rebel uit te proberen. Deze tweemans zwaardboot is onderweg een nieuwe wedstrijdklasse te worden en de demo boot kan door geïnteresseerden getest worden. Het Nederlandse merk G-Force staat bekend om zijn snelle wedstrijdboten. De Rebel is snel, sterk en stoer.

SUP of wel stand-up-paddle seizoen gaat weer van start. Eind april starten we vanaf het surfeiland met de SUP trainingen en tochten. Een oriëntatie-les, vaste trainingen of gewoon een toertocht over de Westeinder. Begeleiding door ervaren suppers en de faciliteiten van de Windsurfclub staan ter beschikking. Stand Up Paddlen is een sport waarbij alle spieren gebruikt worden. Gezond, leuk en niet moeilijk te leren. Vaste avond is op donderdag, alle andere dagen dat het weer het toe laat op afspraak. Voor groepen hebben we leuke arrangementen.

Meer informatie of aanmelden? Mail ons op info@incaseofwater.nl of info@supventure.nl

Of volg ons op facebook: incaseofwater  en  SUPventure

Fotograaf: Walter Schellingerhout – Nokixs