Lessen en tarieven

Onze SUP-lessen worden standaard gegeven vanaf de Windsurfclub Aalsmeer op de Westeinderplassen. Woont u hier niet in de buurt, of wilt u op een andere locatie een SUP-evenement- of les organiseren? Geen probleem! Wij kunnen met materiaal en instructeur(s) op locatie komen. Aanvraag in overleg. Voor het organiseren van een geslaagde SUP-les hebben wij verschillende opties die wij compleet kunnen afstemmen op uw wensen:

Oriëntatieles 
Een oriëntatieles is geschikt voor iedereen die het suppen eens uit wilt proberen. In deze les wordt er aandacht besteed aan veiligheid, basistechnieken van het suppen, maar vooral plezier hebben en genieten van de mooie omgeving! Deze les is ook geschikt voor kinderen, neem hiervoor contact met ons op zodat wij de juiste materialen mee kunnen nemen. Zijn de kinderen te jong om zelf te suppen, hebben wij extra grote SUP-planken zodat de kinderen hierop mee kunnen! De afstand en intensiteit kunnen afgestemd worden op uw wens. Duur: 1,5 uur incl. instructie

Trainingen
Bent u enthousiast geworden over het suppen? Dan bieden wij ook trainingen aan. Tijdens deze trainingen wordt er verder ingegaan op techniek van het suppen: sneller peddelen, bochten draaien en je lichaam gebruiken voor een optimale combinatie tussen evenwicht en snelheid. Deze trainingen zijn een intensieve work-out voor het hele lichaam! Duur: 1,5 uur

SUP-fitness
Dit seizoen nieuw: sup-fitness! Vanaf het aankomend seizoen (2019) zal onze instructrice Julia SUP-fitness lessen gaan organiseren. In deze lessen worden fitness oefeningen uitgevoerd of gecombineerd met het suppen. Reken op een work-out die alle grote spiergroepen traint, en het uithoudingsvermogen en balans op de proef stelt. Een leuk alternatief voor degenen die met mooi weer niet binnen in een sportschool willen doorbrengen, maar wel hun work-out willen doen! Deze les duurt standaard 1,5 uur, inclusief opwarmen op de sup en alle oefeningen. Uiteraard kan ook de inhoud van deze les afgestemd worden op uw wensen en wordt er rekening gehouden met eventuele blessures.

Kledingadvies
Welke kleding handig is om te dragen tijdens de SUP-les is afhankelijk van de weersomstandigheden. In de meeste gevallen voldoet zwemkleding met een t-shirt en eventueel een korte broek (sportkleding) prima. Mochten het water of de omstandigheden frisser zijn, hebben wij ook lycra’s (snel-drogende zwemshirts) en surfpakken tot onze beschikking. Voor het omkleden hebben wij gescheiden kleedkamers en is er de mogelijkheid om kostbare spullen veilig op te bergen. Deelnemers zullen altijd per mail of telefoon voor de les over kleding geadviseerd worden, gezien de afhankelijkheid van het weer.

Op donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur hebben wij altijd de mogelijkheid om een van de bovenstaande lessen te organiseren. Andere dagen/tijden zijn op aanvraag, na overleg bijna altijd mogelijk. Neem hiervoor gerust contact op! De SUP-lessen worden afgelast wanneer er onweer en/of (te) harde wind voorspelt is. Hierover worden de deelnemers altijd op de hoogte gesteld!

Let op: deelnemen aan onze activiteiten is alleen mogelijk indien met beschikt over zwemdiploma A/B.

Aanmelden voor een van de bovenstaande lessen kan via onze e-mail:
info@supventure.nl
of telefonisch via 06-212 484 77

Voor aanmelden, zie ook onze Algemene voorwaarden SUPventure.

Tarieven

Prijzen:
Duur:  

Prijs p.p.:

Training/Les/tocht/Fitness  1 tot 1,5 uur  

25,-

Tienrittenkaart 10 x 1,5 uur   

 195,-

Vijfrittenkaart 5 x 1,5 uur

100,-

De vijf- en tienrittenkaarten zijn geldig in het seizoen waarin hij is aangeschaft en het volgende seizoen. De kaarten mogen binnen het gezin worden gebruikt.

 

Cadeaubon
Een van de bovenstaande sup-lessen cadeau doen? Bestel onze cadeaubon! Neem contact met ons op, en dan zorgen wij dat u de cadeaubon met bedrag naar wens ontvangt in een leuke cadeauverpakking.