2021 – Boeken in corona-tijd …

Afgelopen jaar liep alles anders en was het opeens een druk seizoen. Iets wat we maart 2020 niet aan zagen komen. Nu zijn we ons al weer aan het voorbereiden op een hopelijk voortvarende start over een paar maanden. De boards zijn binnen, het materiaal is er klaar voor. Als we straks weer buiten mogen sporten in groepsverband willen we weer zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met de sport en de Westeinderplassen.

Omdat we vertrouwen hebben in een zomer op het water is het al weer mogelijk te boeken. De agenda staat weer paraat, vanaf 1 mei kun je weer je sup-tocht plannen (of eerder op specifieke aanvraag).  Mocht het toch zo zijn dat de corona maatregelen roet in het eten gooien dan kan er kosteloos afgezegd/verplaatst worden.

Kortom straks weer het water op met de focus op nog gezonder dan ooit te voren. Het programma bestaat onder meer uit:

– Friday Night Sups;
– SUP-yoga;
– SUP-Fitness;
– Orientatielessen;
– Groep- en bedrijfsuitjes;
– Westeinder experience;
– Op maat programma’s met b.v. verblijf op een eiland, diner, etc;
– Woont u aan het water? Wij kunnen vanuit uw tuin supclinics regelen, leuk op een verjaardag b.v..

Binnenkort meer over de inhoud van de verschillende onderdelen! Hou onze FB pagina in de gaten voor update.

Groepen tot 14 zijn standaard in te plannen, is de groep groter dan schalen we op met materiaal en instructeurs. Dus ook dat is geen probleem. Heb je een groep met verschillende wensen, we kunnen ook groepen splitsen en b.v. een rondvaart erbij regelen voorzien van een drankje!

Stay Safe en hopelijk tot snel op het water!